Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mne spíše často ve zpravodajství ČT chybí šedá mozková kůra :)

0 0
možnosti
Foto

Tak oni nezařadili ten zdvižený prostředník Davida Černého do zpráv? Tak to asi už možná dostávají rozum.

Ale jinými slovy, oné 24 petentů je asi bráněno, aby ovlivňovali zpravodajství svým směrem a proto se cukají. Už asi roupama nevědí, co dělat.

1 0
možnosti
SB

Ovlivňování práce redaktorů - to je vděčné téma por ty redaktory, aby si v ČT mohli dělat, co chtějí. Co je to vyváženost zpravodajství. Tohle není skok do dálky, kde je jasně daná hranice mezi regulérně provedeným skokem a přešlapem. To, co se zdá vyvážené jednomu, už se zdá příliš radikální druhému, ale naopak příliš opatrné třetímu. Takže takovým lidem, jako je paní Drtinová, stačí zahrát na populistickou notu a hned mají své posluchače.

Nemám pana prezidenta Zemana v lásce, přestože dodnes trvám na tom, že ve srovnání s panem Schwarzenbergem zaplať Pánbůh za výsledek druhého kola voleb, avšak i přes tento svůj postoj k němu nechápu, jak někdo může říkat, že ČT jej šetří. Rozmázla dokonale aféru s virózou u korunovačních klenotů a řadu dalších věcí. Že se něco neodvysílalo? Najděte mi jednu jedinou televizi, která odvysílá všechno. Když je na některé téma materiálu třeba na sedm minut, ale ve světě se stanou i jiné věci a je nutné to zkrátit na tři minuty, tak za to nemůže ani tak dalece ta televize, jako třeba ta mrška planeta, která si dovolila nechat vybuchnout sopku někde v Tichomoří. Určitě to ta planeta udělala proto, aby bylo nutné o tom informovat a nebylo tolik času na toho Zemana.

2 0
možnosti
AS

A67d83a22m 18S70t71a89v32a

30. 11. 2013 9:08

"Mráz přichází z hradu ": Ne! Mráz přichází od pubertálně svévolné televizní 24, a jejich spojenců, kteří nejsou schopni obecně reflektovat události, v kostce shrnout jejich  příčiny- natož jejich  historickou povahu, a jen provokativně s ironickými úšklebky, na to byla expert Voldánová, informují jen o tom, co se jim zlíbí!!! Jejich zpravodajství je lacině populistické, svévolné, a nevhodně subjektivně selektivní!

2 0
možnosti
Foto

Co je dnes dobré zpravodajství - máte nějaký vzor?[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x