Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
_

_votvirak_

17. 6. 2010 23:24
nj to víte americký server

tam mají svobodu slova, nikoliv jen českou "pseudosvobodu". A díky bohu za to, že je země kde lze říct svobodně cokoliv. Ikdyž poslední dobou to taky není úplně tak slavný ale pořád jsou asi tisíckrát dál než socialistická evropa která udržuje nesmyslnou multikulti jen díky masivním represím domorodců a slušných lidí. Věčně to trvat nebude a pak to skončí jako v Kyrgysztánu

0 0
možnosti
LH

hero8

17. 6. 2010 23:38
Re: nj to víte americký server

Je mi líto že nás lidé házejí do jednoho pytle. Já celý život pracuji, nekradu, nepobírám sociální dávky. Žiji poctivým životem a přesto se setkávám z rasismem. 12. června jsem šel na procházku s malou  která byla v kočáru když tu náhle bez varování přijelo auto a začalo mě vytlačovat z cesty. Chtěl Vám to někdo udělat?  Mě se to stalo a řeknu Vám bylo mě zle. A to bydlíme na vesnici kde nás všichni znají a přesto nic nedokážu. !!

0 0
možnosti
L

lesicatko

17. 6. 2010 23:23
Je to logické

Až prlíliš veĺká časť ľudí sa stretla s problémami v kontakte s Rómami - tak reagujú. No a keďže kvoli politickej korektnosti sa veci nemôžu nazvať pravými menmi - tak to vyráža takto. Vieš , že za rasistku obvinili aj matku dvoch bielych detí, ktorá si adoptovala rómske dievčatko ?

Dovolila si napísať, že porodné dávky Rómovia zneužívajú na plodenie detí - a tie deti potom nechávajú priamo v porodniciach štátu.

0 0
možnosti
LH

hero8

17. 6. 2010 23:14
Zpráva

Pokud je to v rozporu s kodexem diskutéra tak prosím tento článek vymazejte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x